lunes, 14 de mayo de 2007

Un programa de carrer

Callejeros és un programa que trobo que és molt interesant ja que reflexa la vida de certa gent que podriem nombrar-los: gent marginal (particualrment immigrants) que influeixen molt a la societat, per exemple parlen molts cops de l'ofici més vell del món( prostitució) també dels immigrants que utilitzen els seus fills per robar carteres, mòbils, bolsos i llavors revendre'ls. Tot aquest programa està fet a Espanya i són situacions en les que qualsevol s'hi pot trobar, per exemple anant a plaça catalunya de Barcelona o al centre de Madrid.
En concret jo volia parlar d'un episodi en el qual parlaven sobre les dones de "carretera", i les entrevistes que els hi feien et deixaven de pedra, ja que moltes d'elles tenien marits i aquests no esl importava al feina que exercien les seves dones, i la majoria d'elles exercien la prostitució per treure diners per droga, i això ho deien tan obertament a la camera. Definitivament la dona que més em va impactar era una prostituta de 60 anys que deia en paraules textuals- Yo si volviera a nacer i pudiera elegir que ser , elegiria puta i sin dudarlo.
Personalment crec que és molt trist que algú pugui dir això.

1 comentario:

cows are FUN! dijo...

No dic que estigui en contra del que dius tu, però també crec que la prostitució, tot i estar 'degradada' moralment per la societat, es una feina: hi ha una demanda i tu proposes o proporciones l'oferta.
Existeix la prostitució d'alt standing també i d'aquesta no se'n parla tant.

Un tema diferent es el forçar les noies a prostituïr-se. Però segons aquesta dona de 60 anys, ella sembla que ho va escollir.
(a la paz no li diu ningu que no eh.. ;) jajaja s broma)

Si els agrada el que fan, no hi trobo cap objecció a que treballin d'això.