viernes, 15 de junio de 2007

Tapat o a la presó!

Un alcalde de Luisana( una ciutat dels Estats Units) ha prohibit que la gent porti els pantalons baixats, vull dir, que es vegi la roba interior, ja que qui ho faci tan nois com noies tindrà una multa de 6oo € o fins i tot 6 mesos de presó. Això la veritat em sembla increible que una ciutat t'hagi de dir com no has d'anar vestit, t'estan imposant coses que en teoria tu les portaves per sentirte diferent o per moda, però ara ni això. A més l' alegria que ens dona als nois veure de tan en tan un tanga, per favor, però això es perquè la persona esta despistada, no perquè sempre l'ensenyi, el simple gest d'ajupir-se pot provocar que es vegi la roba interior jejeje
No entenc en que pensa aquest alcalde, és increible. El més bo és que ell és afroamericà i els nois afroamericans són els que tendeixen més a portar els pantalons caiguts, per la cultura hip-hop.
La pregunta que es fa molta gent és: els nens petits podran anar despullats pel jardí de casa seva? o les dones podran anar a corre amb sustens esportius?

5 comentarios:

cows are FUN! dijo...

fas amics nous olaf... per cert: "llest" suposo que vol dir "gest" i "sustens deprotius" ja ni te cuento...

dios!!

Anónimo dijo...

Hu que l'olaf vol dir hu entenem tots...!!
I cada dia ja estem menys acostumats a dir tomata i la meua cadira.. si és que... gràcies olaf! tot és gràcies a tu!!XD

QÜIMIK dijo...

tranquils que vinc del futur per canviar als gironins la seva forma de parlar.. i fins que no ho aconseguixi no parare!!

Anónimo dijo...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.